By Michael er er grundlagt af Michael Hindkjær. Michael er en person med klare værdier og ambitioner. Værdier som bygger på unikhed, enkelthed, stil og design. Værdier som i en perfekt grad står som fundament til Michaels ambitioner. Ambitioner om at lave et design, som er opbygget af kvalitet frem for kvantitet.


Michael er en kreativ sjæl, som altid har arbejdet med sine hænder, og som altid har tænkt sig at gøre det. I sit hoved opfinder og udvikler Michael sit design, som da med hans hænder bliver udformet og ser dagens lys. Det vigtige for Michael er ikke at lave så mange, af en type produkt, men derimod at producere lige præcis det ene unikke produkt, som er ønsket.


Når Michael sætter sig ned, og udarbejder sit design, er han ikke alene. Han har altid sit livs kærlighed, Annette, med i sine overvejelser. Design ses ikke kun ud fra to øjne, men ud fra mange. Hvorvidt noget er kønt, skal ses fra beskueren.


Det er ikke alene vigtigt for Michael, at hans produkt virker. Det er lige så vigtigt for ham, at hans produkt er pænt, og er udformet med en vis kærlighed. En kærlighed til det pæne, det brugbare, det funktionelle og det kunstneriske.


Det er tydeligt at se Michaels kærlighed til hans design i de produkter som han producere. En kærlighed over for designet, for håndarbejdet og for udarbejdelsen af produktet. Et By Michael produkt er ikke blot et produkt, men et produkt som er udviklet og tilpasset med finesse og med kærlighed.

Kontakt:


Michael Hindkjær


Klintebakken 108, 6944 Kibæk


Tlf.: (+45) 21 85 41 18


Email: mh488@bymichael.dk

Handelsbetingelser


CVR:  37050318

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend